Inhuren voor lezingen

Vanuit haar jarenlange ervaring in het werken met kinderen en hun ouders, geeft Charlotte Langen lezingen over hoe kinderen in hun gedrag, maar ook in lichamelijke klachten, spiegelen wat in ouders leeft.

Vanuit Charlotte haar jarenlange ervaring in het werken met kinderen en hun ouders, geeft zij lezingen over hoe kinderen in hun gedrag, maar ook in lichamelijke klachten, spiegelen wat in ouders leeft.

Soms laat het kind een gedrag zien, waar je als ouder niets van begrijpt. Denk hierbij aan niet luisteren, driftbuien, moeite met afscheid nemen, angstig zijn, niet willen slapen, verlegen en teruggetrokken zijn, concentratieproblemen, druk gedrag buikpijn of hoofdpijn zonder medische verklaring, problemen op school etc. Je bent een liefdevolle ouder, probeert alles en toch verandert er niets, wat dan?

Kinderen voelen, zonder dat hierover gesproken wordt, precies wat in hun ouders omgaat. Ze geven dit weer in hun gedrag of in lichamelijke klachten. Ze legt in haar lezing uit hoe dit mechanisme werkt, waarom het zo werkt en hoe je hier als ouder, opvoeder, leerkracht en hulpverlener mee kunt omgaan. Op deze avond wil ze jou kennis laten maken met een andere manier van kijken en luisteren naar je kind. Je krijgt praktische tips en handvatten, die je kunnen helpen om je kind beter te begrijpen en te begeleiden.

Het is een interactieve lezing, waarin er ruimte is voor vragen en waarbij ze jullie laat zien en voelen via spiertesten, wat energie geeft en wat energie kost voor jezelf en je kind. Ze heeft ervaren, dat ze zeer verrassende resultaten bereikt met deze benadering. Die kennis kan ouders, opvoeders, leerkrachten en hulpverleners enorm helpen om het kind beter te begrijpen. Hierdoor voelt het kind zich prettiger en kan het zich evenwichtiger ontwikkelen.

De lezing wordt gegeven door:
Charlotte Langen: heeft 30 jaar een praktijk voor Parind kindertherapie, toegepaste kinesiologie en logopedie.
Wanneer u interesse heeft in een lezing op uw school, kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang, kunt u contact met Parind opnemen via de button hieronder, info@parind.nl of 046-4520510

Algemene flyer over onze lezing het kind als spiegel

Ik wil mij aanmelden
Titel
Inhuren voor lezingen
Data
In overleg
Tijdstip
In overleg
Locatie
In overleg
Kosten
In overleg